Vi har åbent efter aftale lørdag og søndag i salgsafdelingen

Dit lokale værksted i Sorø

CarPeople værksted

Hvis du tilfældigvis kører på motorvejen et sted mellem Slagelse og Ringsted og din bil pludselig bryder sammen, behøver du ikke at bekymre dig. Du er nemlig i det perfekte nabolag til at få hjælp. Georg Ejlersen & Søn CarPeople Sorø er det ideelle værksted til at reparere din bil og sørge for, at du kan komme videre hurtigst muligt. Vi forstår, hvor frustrerende det kan være at have en bil, der bryder sammen midt på motorvejen, og derfor er vi her for at hjælpe dig.

Hos Georg Ejlersen & Søn CarPeople Sorø reparerer vi din bil og sørger for, at du kan komme godt videre imens. Vi tilbyder gerne en lejebil eller et lift til stationen, så du kan fortsætte din videre færd på en sikker og problemfri måde. Når din bil er repareret og køreklar igen, sætter vi den gerne af ved stationen. Vi sørger for, at du kommer hurtigt tilbage på farten igen – også på din vej tilbage.

Georg Ejlersen & Søn CarPeople Sorø er beliggende på Pedersborg Torv 9 i Sorø blot få minutters kørsel fra frakørsel 37. Har du ikke mulighed for at komme til os, bringer vi gerne dig og din bil til vores værksted indenfor en radius af 15 km fra vores lokation. Vi vægter højt, at din bil skal fungere, når du skal bruge den.

Kontakt os allerede idag

Har du spørgsmål, eller brug for rådgivning er du altid velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, eller ringe til os på +45 57 83 04 15 til en uforpligtende snak.

Kundeanmeldser

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Lukket
Lukket
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Book prøvetur

Beregn byttepris