Salgsafdelingen er lukket i uge 28

Lej en personbil

Billig leje af personbil hos Georg Ejlersen & Søn i Sorø

Hos Georg Ejlersen & Søn i Sorø tilbyder vi billig udlejning af personbiler i samarbejde med Oscar Biludlejning. Du kan leje en af vores personbiler til en konkurrencedygtig pris fra kun 349 kr. pr døgn, hvilket inkluderer 100 km samt ansvars- og kaskoforsikring.

Vores udvalg af personbiler kan opfylde dit behov for både kortere pendlerture og lange familieferier. Derudover har vi også minibusser, som har plads til op til 9 personer og har et stort bagagerum samt flyttebiler.

Hvad kræver det at leje en personbil hos Georg Ejlersen i Sorø?

Når du lejer en bil gennem Georg Ejlersen & Søn og Oscar Biludlejning Sorø, er det muligt at få rabat ved at booke gennem Oscars app. Her får du adgang til deres loyalitetsprogram, som giver dig minimum 10% i rabat ud fra dagsprisen på en normal booking.

Har du nogle spørgsmål?
Har du brug for hjælp eller har du et spørgsmål i forbindelse med leje af en personbil? Hos Georg Ejlersen & Søn i Sorø står vi altid klar med kompetent rådgivning og vejledning – og vi hjælper dig gerne med at besvare dine spørgsmål eller finde den bedste løsning til dit behov.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak på tlf. 57 83 04 15 eller besøg vores forhandler på Pedersborg Torv 9 i Sorø.

Kontakt os allerede idag

Har du spørgsmål, eller brug for rådgivning er du altid velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, eller ringe til os på +45 57 83 04 15 til en uforpligtende snak.

Book prøvetur

Beregn byttepris