Salgsafdelingen er lukket i uge 28

Lej en minibus

Billig leje af minibus hos Georg Ejlersen & Søn i Sorø

Hos Georg Ejlersen & Søn i Sorø tilbyder vi billig udlejning af minibusser i samarbejde med Oscar Biludlejning. Du kan leje en af vores minibusser til en konkurrencedygtig pris fra kun 899 kr. pr døgn, hvilket inkluderer 100 km samt ansvars- og kaskoforsikring.

Vores minibusser kan rumme op til 9 personer, og er dermed ideel til din familietur, kør selv ferie eller firmaudflugt. Derudover tilbyder vi også leje af personbiler samt flyttebiler.

Hvad kræver det at leje en minibus hos Georg Ejlersen i Sorø?

Når du lejer en minibus gennem Georg Ejlersen & Søn og Oscar Biludlejning Sorø, er det muligt at få rabat ved at booke gennem Oscars app. Her får du adgang til deres loyalitetsprogram, som giver dig minimum 10% i rabat ud fra dagsprisen på en normal booking.

Har du nogle spørgsmål?
Har du brug for hjælp eller har du et spørgsmål i forbindelse med leje af en minibus? Hos Georg Ejlersen & Søn i Sorø står vi altid klar med kompetent rådgivning og vejledning – og vi hjælper dig gerne med at besvare dine spørgsmål eller finde den bedste løsning til dit behov.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak på tlf. 57 83 04 15 eller besøg vores forhandler på Pedersborg Torv 9 i Sorø.

Kontakt os allerede idag

Har du spørgsmål, eller brug for rådgivning er du altid velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, eller ringe til os på +45 57 83 04 15 til en uforpligtende snak.

Book prøvetur

Beregn byttepris