Georg Ejlersen & Søn A/S

Georg Ejlersen & Søn A/S

Georg Ejlersen & Søn har eksisteret siden 1942, da Georg Ejlersen startede virksomheden som værksted og bilforhandler. Siden overtog sønnen Mogens Ejlersen forretningen i 1972. I dag er det barnebarnet Niels Ejlersen, der driver virksomheden. Forretningen ligger samme sted, som den altid har gjort og vores værdier har ændret sig lige så lidt.
God service, god kvalitet og god pris.

I sin tid var det DOMI og Morris biler, der rullede ud fra vores matrikel. Siden har vi været aut. VW, SEAT og SUBARU forhandler. Men i dag sælger og reparerer vi alle bilmærker.

I 2020 blev Georg Ejlersen & Søn del af CarPeople kæden og under navnet Georg Ejlersen & Søn CarPeople Sorø.

Dit værksted og skadecenter

Uanset hvilken type opgave du måtte have til os, står vi klar til at løse den. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Vi tager alt fra eftersyn til udbedring af skader. Er du ikke sikker på, hvad der er galt, tager vi gerne et kig og vejleder dig til den bedste løsning – også hvis den først kræver reparation senere.

Vores dygtige personale har mange års erfaring med en bred vifte af opgaver og bilmærker. Vores skadecenter kan fikse enhver skade eller bule, så din bil eller varevogn igen bliver køreklar. Og du kan selvfølgelig låne en af vores lånebiler, mens vi reparerer skaden.

Værkstedet er naturligvis udstyret med det bedste og mest pålidelige udstyr, så reparationen af din bil eller varevogn altid bliver i topklasse – og selvfølgelig til en fornuftig pris.

Vi sidder klar ved telefonen, hvis du har brug for hjælp. Ellers er du meget velkommen til at få en uforpligtende snak på 5783 0415

Din lokale bilforhandler

Mangler du en nyere bil eller vil du bare udvide samlingen, så står vi klar til at hjælpe dig finde bilen til dit behov. Vi hjælper dig med at finde en bil, som passer til din pengepung og dine ønsker. Uanset om du ønsker en rummelig familiebil, en smart bybil eller en varevogn til firmaet.

Vi forhandler nyere brugte biler af alle mærker og størrelser. Hos os kan du finde den rigtige bil til både privat brug og erhverv.  Du kan trygt købe ny brugt bil hos os. Alle vores brugte biler er nemlig tjekket fra kofanger til kofanger og dufter som en ny bil. Det samme gør de nye selvfølgelig også, hvis du vil have alle de nyeste features og gadgets.

Du kan også vælge at lease eller leje din nye bil. Vi tilbyder forskellige finansieringsmuligheder og rådgiver dig til den bedste løsning, når du spørger dig selv, om du skal låne pengene eller lease bilen

Og har vi ikke din drømmebil på lager skaffer vi den hjem til dig fra Danmark eller et EU land. Vi tilbyder total løsninger med transport, toldsyn, afgiftsberegning, serviceaftaler, garanti forsikring mv.

Medarbejdere

Niels Ejlersen

Niels Ejlersen

Indehaver

Jesper Carlsson

Jesper Carlsson

Salgschef

Snorre Hansen

Snorre Hansen

Værkfører