Vi har åbent efter aftale lørdag og søndag i salgsafdelingen

Georg Ejlersen & Søn A/S

Georg Ejlersen & Søn er en familieejet virksomhed beliggende i Sorø, som har eksisteret siden 1942. Vi rummer både eget bilværksted og bilforhandler. Virksomheden blev grundlagt af Georg Ejlersen, og efterfølgende overtog sønnen, Mogens Ejlersen, forretningen i 1972. I dag er det barnebarnet, Niels Ejlersen, der driver virksomheden. Selvom årene er gået, er både vores beliggenhed og vores værdier uændrede. Vi sætter stadig lige så stor en ære i at levere god service, god kvalitet og en god pris til vores kunder.

Tidligere var det DOMI og Morris biler, der rullede ud fra vores matrikel. Siden har vi været autoriseret VW, SEAT og SUBARU forhandler. I dag tilbyder vi salg og reparation af alle bilmærker, og vores ekspertise på området er et resultat af mange års erfaring.

I 2020 blev vi en del af CarPeople-kæden, og derfor opererer vi nu under navnet Georg Ejlersen & Søn CarPeople Sorø. På den måde kan vi tilbyde vores kunder endnu flere fordele og samtidig bevare vores lokale tilknytning og stærke familietraditioner.

Din lokale bilforhandler

Har du behov for en ny bil, eller vil du udvide din samling? Vi er altid parate til at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til dine behov. Uanset om du søger en rummelig familiebil, en smart bybil eller en varevogn til dit firma, så hjælper vi dig med at finde en bil, der passer til både din pengepung og dine ønsker.

Vi er forhandler af nyere brugte biler af alle mærker og størrelser. Vores sortiment omfatter både biler til privat brug og erhverv. Hos os kan du trygt købe din nye brugte bil, da vi nøje gennemgår og rengør alle biler fra kofanger til kofanger. Foretrækker du en bil med de nyeste features og gadgets, tilbyder vi også nye biler.

Hos os kan du både vælge at lease eller leje din nye bil. Derudover tilbyder vi også forskellige finansieringsmuligheder. Vi rådgiver dig gerne til den bedste løsning, hvis du står overfor spørgsmålet om, hvorvidt du skal låne penge eller lease bilen.

Har vi ikke din drømmebil på lager lige nu, kan vi skaffe den hjem til dig fra Danmark eller et EU-land. Vi tilbyder totalløsninger, som inkluderer transport, toldsyn, afgiftsberegning, serviceaftaler, garanti og forsikring, så du kan føle dig tryg i din investering.

Kontakt os allerede idag

Har du spørgsmål, eller brug for rådgivning er du altid velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, eller ringe til os på +45 57 83 04 15 til en uforpligtende snak.

Kundeanmeldser

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Lukket
Lukket
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Book prøvetur

Beregn byttepris