Vi har åbent efter aftale lørdag og søndag i salgsafdelingen

Billig biludlejning i Sorø

Hos Georg Ejlersen & Søn i Sorø tilbyder vi bekvem og pålidelig biludlejnings service i samarbejde med Oscar Biludlejning. Vores udvalg af køretøjer omfatter alt fra praktiske personbiler til rummelige minibusser, så du kan finde den perfekte bil til netop din situation.

Du kan leje en af vores biler fra kun 349,00 kr. pr. dag. Prisen er inkluderet 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring.

Det kræver ikke et særligt kørekort at leje en af vores biler, uanset om det er en af vores personbiler, varevogne eller minibusser. Alle vores biler må køres med et almindeligt kørekort (B-kørekort). Vi har en udlejningsbil til dig, uanset om du har brug for en pendlerbil, en flyttebil eller en større bil med plads til hele familien.

Book din ønskede udlejningsbil i dag

Vi stræber altid efter at tilbyde den bedste service og oplevelse, når du lejer en bil hos os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at vælge den rette bil til dit behov og besvarer eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Har du brug for en pålidelig og bekvem biludlejningsservice, er dette den perfekte mulighed for dig. Vi ser frem til at gøre din køreoplevelse så problemfri og tilfredsstillende som muligt.

Ønsker du at leje en bil?

Kontakt os allerede idag

Har du spørgsmål, eller brug for rådgivning er du altid velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, eller ringe til os på +45 57 83 04 15 til en uforpligtende snak.

Kundeanmeldser

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Lukket
Lukket
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Book prøvetur

Beregn byttepris