Vi har åbent efter aftale lørdag og søndag i salgsafdelingen

Skadecenter hos Georg Ejlersen & Søn

Uanset hvilken type opgave du måtte have til os, står vi klar til at løse den. Ingen opgave er for lille eller for stor hos os. Vi tager os af alt lige fra eftersyn til udbedring af skader.

Er du ikke helt sikker på, hvad der er galt med din bil? Vi tager meget gerne et kig på den og vejleder dig til den bedste og mest optimale løsning – også hvis den først kræver reparation senere. Vi vægter højt, at vores kunder er med i hele beslutningsprocessen.

Vores dygtige og professionelle medarbejdere har mange års erfaring indenfor en bred vifte af opgaver og bilmærker. Vores skadecenter kan fikse enhver skade eller bule, så din bil eller varevogn igen bliver køreklar. Vores værksted er naturligvis udstyret med det bedste og mest pålidelige udstyr, så reparationen af din bil eller varevogn altid bliver i topklasse – og selvfølgelig til en fornuftig pris. 

Ved skader kan du altid låne en af vores lånebiler uden beregning, mens vi reparerer skaden.

Hos Georg Ejlersen & Søn samarbejder vi med alle forsikringsselskaber. Du kan derfor trygt lade os udbedre skaden på din bil samt lade os overtage dialogen med dit forsikringsselskab.


Kontakt os allerede idag

Har du spørgsmål, eller brug for rådgivning er du altid velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, eller ringe til os på +45 57 83 04 15 til en uforpligtende snak.

Kundeanmeldser

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Lukket
Lukket
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Book prøvetur

Beregn byttepris