Vi har åbent efter aftale lørdag og søndag i salgsafdelingen

Leasing hos Georg Ejlersen & Søn

Vi tilbyder leasing til privat og erhverv

Hos Georg Ejlersen & Søn i Sorø finder du et bredt udvalg af leasingbiler til privat og erhverv. Vi tilbyder leasingformerne flexleasing og splitleasing, der gør det muligt for dig at køre i en bil, der opfylder dine ønsker og krav, uden at skulle optage et stort traditionelt billån.

Du betaler i stedet en månedlig ydelse baseret på den valgte leasingform, bilens værdi, perioden af leasingkontrakten samt dit forventede kilometerforbrug.

Flexleasing

Hos Georg Ejlersen & Søn tilbyder vi blandt andet flexleasing. Flexleasing kaldes også finansiel leasing og er en populær leasingform for både private og erhverv.

Dette skyldes, at du undgår at betale fuld registreringsafgift på én gang. Du betaler i stedet registreringsafgiften i små, månedlige rater som en fast ydelse, hvilket vil give dig bedre likviditet. Når din leasingaftale udløber, har du to muligheder.

Enten kan du indgå en ny aftale med en genberegnet pris og fortsætte med at køre i bilen, eller også kan du vælge at indfri bilens restværdi, hvis du ønsker at frigøre dig fra aftalen.

Splitleasing

En anden leasingform, som vi tilbyder hos Georg Ejlersen & Søn, er splitleasing. Splitleasing er en smart løsning, hvis du både bruger bilen privat og i arbejdsøjemed.

I stedet for at betale for bilens fulde værdi, betaler du kun for den del, som du bruger bilen til erhvervsmæssigt. Resten betaler du privat. På den måde bliver det mere overskueligt, og du kan fratrække de erhvervsmæssige udgifter i din virksomhed.

Vi finder den bedste løsning til dit behov

Uanset hvilken leasingform du vælger, kan du være sikker på, at vi hos Georg Ejlersen & Søn står klar med kompetent rådgivning og vejledning. Vi hjælper dig gerne med at finde den bedste løsning til dit behov.

Overvejer du at lease din næste bil? Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dine muligheder på tlf. 57 83 04 15 eller besøg vores forhandler på Pedersborg Torv 9 i Sorø.

Kontakt os allerede idag

Har du spørgsmål, eller brug for rådgivning er du altid velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, eller ringe til os på +45 57 83 04 15 til en uforpligtende snak.

Kundeanmeldser

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Lukket
Lukket
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Book prøvetur

Beregn byttepris