Vi holder ferielukket i ugerne 28 og 29 både i salg & værksted

Lej en flyttebil

Billig leje af flyttebil hos Georg Ejlersen & Søn i Sorø

Hos Georg Ejlersen & Søn i Sorø tilbyder vi billig udlejning af flyttebiler i samarbejde med Oscar Biludlejning. Du kan leje en af vores flyttebiler til en konkurrencedygtig pris fra kun 749 kr. pr døgn, hvilket inkluderer 100 km samt ansvars- og kaskoforsikring.

Vi ved, at det er både hårdt og dyrt at flytte. Derfor tilbyder vi vores rummelige flyttebiler til en lav pris, så du let og billigt kan få transporteret dine flyttekasser og møbler. Udover flyttebiler tilbyder vi også leje af personbiler samt minibusser.

Hvad kræver det at leje en flyttebil hos Georg Ejlersen i Sorø?

Når du lejer en flyttebil gennem Georg Ejlersen & Søn og Oscar Biludlejning Sorø, er det muligt at få rabat ved at booke gennem Oscars app. Her får du adgang til deres loyalitetsprogram, som giver dig minimum 10% i rabat ud fra dagsprisen på en normal booking.

Har du nogle spørgsmål?
Har du brug for hjælp eller har du et spørgsmål i forbindelse med leje af en flyttebil? Hos Georg Ejlersen & Søn i Sorø står vi altid klar med kompetent rådgivning og vejledning – og vi hjælper dig gerne med at besvare dine spørgsmål eller finde den bedste løsning til dit behov.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak på tlf. 57 83 04 15 eller besøg vores forhandler på Pedersborg Torv 9 i Sorø.

Kontakt os allerede idag

Har du spørgsmål, eller brug for rådgivning er du altid velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, eller ringe til os på +45 57 83 04 15 til en uforpligtende snak.

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Lukket
Lukket
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Book prøvetur

Beregn byttepris